GÜNDEM-sosyalahtapot: Kayıp Sağlık Memuru Ölü Bulundu
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEMDE KAL
    • Kayıp Sağlık Memuru Ölü Bulundu

      Kendisinden bir haftadır haber alınamayan sağlık memurunun cesedi Kirazlı Göleti'nde bulundu.

      Yozgat'ta kendisinden bir haftadır haber alınamayan sağlık memuru Yusuf Kıymazarslan'ın cesedi Kirazlı Göleti'nde bulundu.

      Edinilen bilgiye göre, Yusuf Kıymazarslan (32), 4 gün önce İzmir’de yaşayan teyzesini arayarak, göle atlayarak intihar edeceğini söyledi. Kıymazarslan’ndan bir daha haber alamayan yakınlarının savcılığa başvurması üzerine göletlerde arama çalışması başlatıldı. Yozgat Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı arama kurtarma ekipleri tarafından Cevdet Dündar Göleti ve Çamlık Milli Parkı içerisinde sabahın erken saatlerinde arama çalışması başlatıldı. 5 kişiden oluşan arama kurtarma ekibi gölet etrafı, çalı dipleri ve ormanlık alanda Yusuf Kıymazarslan’ı aradı. 4 gündür kayıp olan şahsın ailesi de arama çalışmalarını endişeyle takip etti.

      Yozgat’a bağlı Şefaatli ilçesindeki Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olarak çalışan oğlunun bir dönem psikolojik tedavi gördüğünü anlatan Mehmet Kıymazarslan, “Haber alamayınca arkadaşlarına ve çevresindekilere de ulaştık. Cep telefonunu ve saatini evde bırakarak gitmiş” diye konuştu.

      Ekiplerin cesedi kıyıya getirmesiyle Kıymazarslan'ın yakınları fenalık geçirdi. Ceset, otopsi için Ankara'ya götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

      0 yorum → Kayıp Sağlık Memuru Ölü Bulundu

      Yorum Gönder